0

25 Mars

Posted by maria64 on 25 mars, 2019 in Okategoriserade |

Gokväll i stugan! Nu är det måndag igen med varierande väder. Molnigt, regnigt, hagelskurar och sol. Vi ska vara glada att vi har något väder alls. ☺️

Igår kollade vi på en film, hela familjen.

Det var en action film.

Jag tittade på dokumentären om Josefin Nilsson innan. Man blir bara så förbannat arg och ledsen. Varför kan dom inte ändra så att dom som utför dessa hemska brott får sitta bakom lås och bom i minst 10 år. Dom ska verkligen få känna av straffet. Helst ska dom bara få vatten och bröd under denna tid.

Tänk vad vi går miste om, denna underbara röst som Josefin hade. Hoppas att du fått frid. ❤️

0

24 Mars

Posted by maria64 on 24 mars, 2019 in Okategoriserade |

Idag fyller världens finaste Ebba 3 år. Tänk denna lilla fina tjej är redan 3 år, så klok och duktig. Hon förgyller verkligen hela tillvaron.

Hon fick en cykel av oss.

Titta vilken lycklig tjej.

Henne kan jag gå över eld och vatten för.

0

23 Mars

Posted by maria64 on 23 mars, 2019 in Okategoriserade |

Vaknade upp av en golden som slängde sig på magen, inte så skönt sätt att vakna på kl 6 en lördag morgon. Men han ville ut så det var bara att slänga dom lurviga över sängkanten och gå ut.

När jag väl kom ut så bara njuter jag av fåglarnas sång.

Det är en underbar tid nu.

Det börjar grönska rejält. Jag tog Grabbarna Bus och körde till skogen, så härligt det var. Solen sken och det blåste inte någonting.

Grabbarna Bus gillar ju att springa i skogen.

Sen körde jag och hämtade Ebba så hon fick vara här en stund. Älskar att vara tillsammans med henne.

0

22 Mars

Posted by maria64 on 22 mars, 2019 in Okategoriserade |

Godmorgon världen.! Vilken underbar morgon fåglarna sjunger och solen håller på att gå upp. Det blir en bra dag idag.

0

21 Mars

Posted by maria64 on 21 mars, 2019 in Okategoriserade |

En tisdag helt i mitt tycke. Rätt molnigt när jag är på jobbet och soligt när jag kommer hem. Eller kan det vara så att solen skiner i Bromölla bara.? Bromölla som ser till att både polisen och brandkåren har att göra. Jag har nog aldrig varit med om att det händer så mycket här på ett helt år som det gör på en hel månad nu. Jag hör och läser om ungdomar som beter sig som idioter och bara förstör och saboterar. Jag hörde att pizzerian har börjat låsa dörren kl 19.00 och stänger redan kl. 21.00 pga att det händer så mycket. Är det så vi vill ha det.? När jag var ung så kunde man stannar vid en kiosk och ta en hamburgare när man körde hem på natten. Det kan man inte göra idag för ingen vågar ha öppet.

Man kan undrar vad det beror på? Har det med den fria uppfostran att göra? Beror det på att Bromölla har blivit större? Eller kan det bero på att lagarna har blivit så förbannat slappa?

Jag tror att det är en kombination av dessa saker. Vad tror du.?

Kom bara inte och skyll på att det inte finns något att göra för det finns så mycket mer att göra idag mot när vi var unga och ändå förstörde vi inte en massa saker utan vi umgicks och pratade.

0

20 Mars

Posted by maria64 on 20 mars, 2019 in Okategoriserade |

Solen kom fram när jag kom hem, kan det vara ett Gott tecken? Jag hann följa med Grabbarna Bus en liten stund i det sköna vädret.

0

19 Mars

Posted by maria64 on 19 mars, 2019 in Okategoriserade |

Go kväll i stugan. Då har vi gjort denna tisdagen. En underbar sol har vi haft möjligheten att se i dag. Det börjar grönska ute.

Grattis till mig som äntligen blivit färdig att gå och ta cellprov. Det är inte trevligt men det är ett måste. Nu håller vi tummarna för att det är bra.

0

18 Mars

Posted by maria64 on 18 mars, 2019 in Okategoriserade |

Då är måndagens arbete slut och jag har precis kommit hem. Vilket läskigt väder vi har. Det blåser och blåser så solen hinner inte mer än titta fram förrän den försvinner i molnen. Men vad gör väl det nu när man har en ny arbetsvecka framför sig.

Jag har precis varit och hämtat Ebba och nu ska vi grilla lite korv.

0

17 Mars

Posted by maria64 on 17 mars, 2019 in Okategoriserade |

Godmorgon på er! Ruskigt väder ute så man skulle egentligen inte ens fundera på om man skulle stiga upp. Men den svarta rackaren tyckte att det var dags för sin morgon träning, han bryr sig inte om att klockan bara är 6 på söndag morgonen. Hans träning består av att springa som om han hade en tiger efter sig, upp och ner i sängen, runt i hela huset, plötsligt stannar han upp för att sen stå på samma ställe (som kalle anka) och springa. När han rusat tillräckligt så går han på toa. Efter att han är klar så måste han springa runt likadant, troligen är han ett par kilo lättare.

När detta träningspass är över så har Grabbarna Bus oxå vaknat och vill gå ut. När dom har fått mat så hittar jag Pante i min säng.

Men jag älskar mina djur så jag ska inte klaga.

0

16 Mars

Posted by maria64 on 16 mars, 2019 in Okategoriserade |

En underbar Lördag idag, halvmulet men rätt ok.

Igår fick jag en så härligt snapchat från Frida och Ebba. Så jag ringde upp dom. Ebba och jag bestämde att hon skulle ringa mig idag så vi skulle köra och handla lördagsgodis. Hon ringe och bestämde att jag skulle hämta henne. Hon är så rolig att vara med. Hon ville ha ett gosedjur, hon har bara ett 100 tal hemma.

Men är man med mormor så klart man ska ha ett gosedjur. Hon hittade ett par sandaler som hon tyckte jag skulle ha.

Men jag behöver inte nya sandaler, omtänksam tös. Vi handlade godis oxå innan vi var klara.

När vi körde hem så berättade hon att hon är en flicka och räknade upp vilka som var kille och tjej. Jag frågade vad jag var, hon funderade en stund sen så konstaterade hon att jag är mormor. Älskade unge. ❤️

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes