0

18 Januari

Posted by maria64 on 18 januari, 2019 in Okategoriserade |

Åh vilken fin morgon, kallt och friskt ute. Godmorgon på er.

Sitter och väntar på sotaren. Har dom inte dumma tider? Man får en lapp där det står vi ska sota hos er mellan 7 – 9, i och för sig bättre än mellan 12 – 16. Man måste ta ledigt från jobbet och bara sitta och vänta. Hoppas att han snart dyker upp.

Ha en fin fredag.

0

17 Januari

Posted by maria64 on 17 januari, 2019 in Okategoriserade |

Nu kanske vi kan få lite snö. Det är ruggigt och grått ute.

Men varmt i hjärtat. Då spelar inte vädret någon roll. Jo lite gör det, jag tycker det blir ljusare ute och bättre luft när det är kallt. Kallt ska det nog bli i natt eller halt för Bromölla Kommun är redan ute och saltar. Bromölla Kommun är verkligen inte bra på att sköta vägarna vintertid i vanliga fall.

0

16 Januari

Posted by maria64 on 16 januari, 2019 in Okategoriserade |

Veckans halva är gjord, visst går tiden snabbt. Tycker att det var jul alldeles nyss.

Nu längtar jag så till påsken, jag hoppas att det är bra väder då så att vi kan åka ut med husbilen. Det mest avkopplande jag vet är att vara ute med husbilen.

0

15 Januari

Posted by maria64 on 15 januari, 2019 in Okategoriserade |

Tisdag i dag, en fin dag med sol och sen lite snö. Men snön töar bort snabbt för det är alldeles för varmt ute.

Tänk vad lycklig jag alltid är tillsammans med mannen min. Är jag ledsen så finns han alltid där och tröstar och säger så fina saker, är jag arg så lugnar han mig och är jag glad så är han också glad. Vissa dagar kan vi inte titta på varandra utan att börja skratta. Hmm..

Nej Skämt åsidor jag trivs verkligen i hans sällskap.

0

14 Januari

Posted by maria64 on 14 januari, 2019 in Okategoriserade |

Måndagen har sprungit iväg. Hur var vädret i dag? Som jag sa igår, solen sken så fint. Jag såg den när den sken på fönstret mitt emot och speglade sig in till jobbet.

Eftersom jag inte själv fick se solen så fick det bli en gammal bild. Men lika glad för det är jag.

Efter jobbet blev det en tur till skogen med Grabbarna Bus. Det blåser så idag men i skogen var det lugnt och skönt.

Middag idag blev köttfärssås och vitkål och brysselkål mmm så gott.

Nu sitter vi och njuter av en go kopp kaffe.

0

13 Januari

Posted by maria64 on 13 januari, 2019 in Okategoriserade |

En regnig och grå söndag, kan ge mig katten på att solen kommer i morgon. En tur till Dollarstore blev det, det är kul att gå i sådana affärer. Blev lite nya handdukar, en ny ljuslykta och lite annat smått och gott.

Vi tog en tur till Nymölla skogen, det var längesedan vi var i den. Förr var vi alltid i den skogen men efter att Santoz ätit benen av en halv lax (han svalde det helt) och vi hittade en massa annat skräp som folk bara lämnade kvar så har vi valt andra skogar att åka till.

Vi var inte säkra på om det var vår hund som vi fick med hem, Santoz kände vi igen.

Men Tintin.. Ojojoj

Jo det var han som var under dyngan.. 🙂

Vi har även haft Frida och Ebba här en runda.

Frida hade med sig Tom & Jerry kex från Göteborgskex. Ebba var så sugen, men efter att hon ätit några så hittade vi en som inte såg bra ut, det var något snuskigt på den.

.

0

Lördag

Posted by maria64 on 12 januari, 2019 in Okategoriserade |

En tur till barnakälla med Grabbarna Bus. Det är fortfarande härligt ute men jag undrar varför inte solen kan komma fram när man är ledig? Det är nästan alltid grått och trist när det är helg.

Men som man säger så finns det inga dåliga väder.

Våra små fåglar fick påfyllt i sitt rör, det uppskattades.

Vi har en koltrast hona som är rätt tam. Varje gång som man öppnar dörren så hör vi ett kluckande läte, det är hon som kommer springandes och låter. Hon är så söt. Hon tillåter att småfåglarna äter tillsammans med henne men herregud om det kommer en koltrast i närheten då böjer hon ner huvudet och stjärtfjädrarna är vida så springer hon och jagar bort dom.

Nu sitter vi här och bara njuter Grabbarnas alla kramdjur ligger och värmer sig. Brasan sprakar och golvet är vitt, vi får väl se hur länge det varar. Jag vill ha en lampa över bordet som man även kan sätta ljus i, någon som vet någon?

0

12 Januari

Posted by maria64 on 12 januari, 2019 in Okategoriserade |

En dimmig och frusen lördagsmorgon hög och härlig luft.

Godmorgon på er!

0

11 Januari

Posted by maria64 on 11 januari, 2019 in Okategoriserade |

Äntligen är fredagen här, jag tycker det är veckans skönaste dag. Hoppas att denna lilla gumman hinner träffa mormor i helgen.

Vi har varit och köpt ett nytt foder till Grabbarna. Tintin har fått så dålig päls, han fäller så otroligt mycket. Nu ska vi prova foder på lax och ris utan gluten. Vi kommer häller på lite extra lax olja.

Vi håller alla tummar och tår för att detta gör nytta så att han får tillbaka sin mjuka fina päls vår lilla gubbe. Det kan ta upp till 8 veckor innan man ser om det funkar.

Nu ser vi fram emot en underbar helg.

0

10 Januari

Posted by maria64 on 10 januari, 2019 in Okategoriserade |

Torsdagen är kommen och arbetet är slut. Veckohandlingen tog allt som allt 4 minuter från det att jag parkerade och till allt stod i bilen och jag körde därifrån. I love online handling.

Väl hemma så fixade Stefan middagen och Grabbarna Bus och jag åkte till skogen.

Vilken härlig kväll.

Vilken skillnad på vädret. I dag så är det – grader och det blåser inte utan det är hög och fin luft ute, mycket skönare än när det blåser och är + grader.

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes