0

29 Juni

Posted by maria64 on 29 juni, 2019 in Okategoriserade |

Ännu en varm och klibbig dag.. Vi har varit ute i trädgården hela dagen och klippt buskar och plockat ogräs.. Vi har haft ett träd som liknar en palm.. Det blåste ner och nu kommer det skott precis överallt.. Hopplöst att plocka bort..

Jag har även trimmat ner Grabbarna Bus, dom lider av denna värmen..

Stefan och jag tog en tur ner till Preem och körde in Suzukin i tvätten.. Herregud jag fick ju klaustrofobi och blev totalt genom blöt, armarna var dyngsura.. Jaja, jag fick andas och titta på Stefan så kändes det lite bättre..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes