0

10 Juni

Posted by maria64 on 10 juni, 2019 in Okategoriserade |

En händelserik dag.. Tror ni inte att jag lyckades vara i Malmö i dag.. Jag försökte hitta en parkering och mötte en surgubbe som räckte ut tungan åt mig, idiot.. 😂

Blev lite frustrerad och körde runt.. Tänkte parkera vid stationen, rätt som det var kom det en bil körandes på enkelriktat och ställde sig framför mig och viftade att jag skulle köra bort.. Jaha, då kom jag helt av mig och visste inte var jag var.. Men jag lyckades hitta tillbaka och hittade till och med en parkering efter ca 45 minuter..

Fick reda på att polisen hade skjutit en man som hotade att spränga centralen..

Nu är jag hemma och har hämtat Ebba på dagis.. Massor av bus nu..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019-2020 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes