0

17 Mars

Posted by maria64 on 17 mars, 2019 in Okategoriserade |

Godmorgon på er! Ruskigt väder ute så man skulle egentligen inte ens fundera på om man skulle stiga upp. Men den svarta rackaren tyckte att det var dags för sin morgon träning, han bryr sig inte om att klockan bara är 6 på söndag morgonen. Hans träning består av att springa som om han hade en tiger efter sig, upp och ner i sängen, runt i hela huset, plötsligt stannar han upp för att sen stå på samma ställe (som kalle anka) och springa. När han rusat tillräckligt så går han på toa. Efter att han är klar så måste han springa runt likadant, troligen är han ett par kilo lättare.

När detta träningspass är över så har Grabbarna Bus oxå vaknat och vill gå ut. När dom har fått mat så hittar jag Pante i min säng.

Men jag älskar mina djur så jag ska inte klaga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes