0

16 Mars

Posted by maria64 on 16 mars, 2019 in Okategoriserade |

En underbar Lördag idag, halvmulet men rätt ok.

Igår fick jag en så härligt snapchat från Frida och Ebba. Så jag ringde upp dom. Ebba och jag bestämde att hon skulle ringa mig idag så vi skulle köra och handla lördagsgodis. Hon ringe och bestämde att jag skulle hämta henne. Hon är så rolig att vara med. Hon ville ha ett gosedjur, hon har bara ett 100 tal hemma.

Men är man med mormor så klart man ska ha ett gosedjur. Hon hittade ett par sandaler som hon tyckte jag skulle ha.

Men jag behöver inte nya sandaler, omtänksam tös. Vi handlade godis oxå innan vi var klara.

När vi körde hem så berättade hon att hon är en flicka och räknade upp vilka som var kille och tjej. Jag frågade vad jag var, hon funderade en stund sen så konstaterade hon att jag är mormor. Älskade unge. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes