0

10 Mars

Posted by maria64 on 10 mars, 2019 in Okategoriserade |

Godmorgon på er! Idag vaknade jag och visste att det var söndag. Igår vaknade jag 4.57 och behövde gå på toa. Jaha, bara att gå upp klockan ringer ju ändå stax, jag brukar gå upp 5.00, hoppade i kläderna och startade kaffet medan grabbarna steppade vid dörren. När jag satt på toa så började jag fundera på vad det var för dag, herregud det är ju lördag och jag har sovmorgon. Men Grabbarna trodde ju att det var vardag så jag var ute med dom innan jag gjorde ett svanhopp ner i sängen igen.

Denna lite blåsiga men soliga morgon är jag pigg som bara den. ☺️

Idag hoppas jag att det fortsätter vara fint väder så jag kan fota lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes