0

9 Mars

Posted by maria64 on 9 mars, 2019 in Okategoriserade |

Vilken dag, blåsigt och regnigt.. Inte något man längtat efter precis. Grått och trist.

Tog en promenad med Grabbarna Bus i skogen,eller kan man kalla det skog.

Det är helt sjukt att dom får lov att hugga ner så förbannat mycket. Var ska alla vilda djur ta vägen? Det är inte konstigt att det händer så mycket viltolyckor när djuren irrar runt. Jag kom att tänka på en morgon för många år sedan, jag skulle skjutsa Frida och hennes kompis på fotbolls cup. Klockan är 6 på morgonen och jag kör in i ett nybyggt område, där stod det en älg på uppfarten till ett hus. Det var pga att dom byggt en ny väg och ett bostadsområde mitt i djurens område. Inte konstigt att dom blir förvirrade. Jag har även läst att en del har blivit attackerade av vilda djur mitt i bostadsområden, inte alls konstigt. Då löser dom det med att skjuta djuret, fruktansvärt illa om du frågar mig.

Tur att man har tagit bilder på skogen för om några år vet barnen inte vad en skog är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes