0

15 Februari

Posted by maria64 on 15 februari, 2019 in Okategoriserade |

Äntligen är det fredag, veckans bästa dag.

Igår var jag på csk.

Det var dags för mammografin. Herregud vad man känner sig iq befriad. Man står där i apparaten, sköterskan säger stå rakt, lyft höger arm, håll i ljusslingan, ner med axeln fram med tutten slappna av, vrid lite.. Hon har tappat mig för längesen.. Tror det var vid höger arm.. Koncentrera sig på att göra alla dessa grejor samtidigt som mangeln pressas ihop.

Såg en fin fågel som gick mitt i rondellen i Bromölla, kunde inte ta någon bild. Men när Grabbarna Bus varit ute och vi körde hem så satt den på en pinne i rondellen. Jag fick köra 2 varv för att få en bild.

Vacker som bara den.

Nu önskar jag er en riktigt trevlig helg med en massa sol och värme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes