0

10 Februari

Posted by maria64 on 10 februari, 2019 in Okategoriserade |

Söndag idag och det är vår i luften. Fåglarna kvittrar och solen igenom molnen ibland. Det går fort mot sommaren.

Två dagar senare.

Lite bus med min lilla älskling Ebba i går, vi ligger på sängen och berättar historier för varandra och viftar med varsin flugsmällare då vill hon att jag heter Ebba och hon heter mormor. Visst, jag säger ”Hej mormor” hon säger ’Hej Ebba’ tittar på mig och tar min flugsmällare o säger ’det är bara vuxna som får ha dom” Herregud vad jag skrattade.

Nu är det dags för Grabbarna Bus att ta en runda till skogen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes