0

7 Februari

Posted by maria64 on 7 februari, 2019 in Okategoriserade |

Idag är ingen vanlig dag, för i dag har mannen i mitt liv födelsedag.!!

GRATTIS ÄLSKING!!!

Denna underbara man som är min bästa vän, som alltid vill mitt bästa. Han finns där i vått och torrt vid glädje och sorg. Han tillför mig så mycket kärlek och glädje. Älskar dig!!!

Här har han slagit vad med Frida att dom ska ta ett dopp. Frida i Bromölla och Stefan i Kåseberga. Det var kallt som attan, tror det var ca 10 grader i luften. Ja, han tog ett dopp, han fick gå på en massa stenar ut i havet för att kunna doppa sig. Han hittade en fin ros som han plockade på vägen in. Herregud jag var livrädd att han skulle få en hjärtattack men han fixade det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes