0

26 Januari

Posted by maria64 on 26 januari, 2019 in Okategoriserade |

Godmorgon på er! Vaknade till en kall morgon -3 är det idag. Tänkte att jag skulle vara duktig och putsa kopparkitteln. Den var verkligen i stort behov av en polering.

Det var bara till att ta fram Häxans puts och smeta på.

Lätt som en plätt. Det stod smeta på och låt torka, tyckte jag att det stod.

Trodde jag. Hade jag bara tagit på glasögonen innan jag började så hade jag läst allt som stod på flaskan. Det stod ju att det skulle torka innan man putsade med en mjuk trasa. MEN man skulle först putsa det så gott man kan. Jag lät det torka och började sedan att torka med torr trasa, det gick inte alls. Vilket göre, jag gnuggade och gnuggade så jag var helt slut.

Men det blev fint till slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes