0

22 Januari

Posted by maria64 on 22 januari, 2019 in Okategoriserade |

En tisdag där solen har samma arbetstid som mig och när jag slutade så tog solen en paus bakom ett stort moln. Kunde det inte väntat en liten stund så att jag kunde få lapa lite vitaminer och ljus. Men någon däruppe tyckte nog att vi fick tillräckligt med sol i somras.

Förra sommaren var ju otroligt varm, ja då gnällde jag nog för att det var för varmt men jag tror att det hör till att man måste gnälla lite. Tänk om vi aldrig hade gnällt då hade ju allt varit bra och inte kunnat bli bättre men om jag gnäller så kan ju allting bara bli bättre, eller hur.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2019 Marias Blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes