Rasist eller vad..???

Posted by admin on 7 juni, 2014 in Okategoriserade |

God Morgon på er ALLA..!!!

Pingstafton i dag.. Jag har helt missat att det är pingst denna helgen.. Fast det är ju inte något speciellt med pingst.. Om jag tänker efter så är det en sådan helg som bara är där.. Man kan passa på och gifta sig, om man inte har gjort det innan.. ;) Något annat kan inte jag komma på att det är denna helgen..

Nåväl, solen skiner och det gillar vi även om det är/eller inte är pingst..

Så ska jag berätta om vad jag råkade ut för när jag var på Willys och handlade..

Bland bröden så gick det 3 st killar i ca 12 års ålder.. Dom tryckte och slog på allt dom kom förbi.. Dom tog telefonen som hänger där i syfte att du ska få lyfta den om du behöver hjälp.. Dom försökte ta bort den.. Då kunde jag inte vara tyst mer.. Jag sa åt dom att sluta och inte ta sönder sakerna.. Dom slutade och gick vidare sparkade på brödet.. Då säger jag -Nu får ni ge er, ska ni bara förstöra kan ni lika gärna gå ut.. Dom kommer snabbt fram till mig och säger.. -Så säger man inte till barn, din jävla rasist..!!! Japp.. Där stod jag som en fågelholk.. (en stund)…

Ja vad säger man… Är man rasist för att man säger till barn att sköta sig eller vad har jag missat..????

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes