Söndag 1 juni..

Posted by admin on 1 juni, 2014 in Okategoriserade |

Godmorgon.. Tjo.. i dag är det 1 juni.. 

image

Då ska det vara en stor sol..
Nu njuter jag av min goa kopp kaffe ute i solen..

image

Sista dagen på denna lång ledigheten, en försmak på vad vi har och se framemot.. ”semestern”..
Vi har haft några super härliga dagar på Rally campingen..
En bild på den gulliga receptionen..

image

I går så skrämde Tintin slag på mig..
Vi var nere och badade, han plaskade runt, Stefan var ute på bryggan och tog kort.. Då travade Tintin ut till honom och kollade vad han gjorde.. Det gjorde har några gånger.. Sen rätt som det var så hoppade han i vattnet.. Det var ju djupt så han försvann ner under vattnet.. Jag var på väg att hoppa i jag oxå… Då kom han upp och simmade in till stranden…

image

Jag hann inte tänka på att ta en bild så det blev en som jag tog innan han plumsade i..

image

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes