Klocka & Presentkort….

Posted by admin on 17 augusti, 2012 in Okategoriserade |

Fredag igen.. Dessa dagarna har det verkligen varit varmt…

Men det är rätt skönt, man kan gå bar och njuta av dom sista sommardagarna vi har kvar.. Denna veckan har verkligen sprungit i väg snabbt.. Är det bara jag som tycker att tiden går alldeles för fort..???? Jag skulle ju hinna så förbaskat mycket.. Svampplockningen… Den har jag inte hunnit med i år.. Så nästa vecka är det minsann dags för mig att invadera skogen.. Här ska det plockas svamp…

I går var det min dag… Ett år äldre, så där över en natt.. Vilken underbar dag jag fick.. Den började på jobbet, med att en kollega hade fixat varsin god bakelse som vi fikade med… Tack så mycket.. :)

Efter jobbet så for jag hem och fixade lite med Tintin innan det var dags att åka iväg på ett möte.. När jag kom hem efter mötet så hade dom fixat SÅ super fint här hemma..  Frida & Stefan hade fixat en så vansinnigt god smörgåstårta… Den var verkligen helt underbar…TUSEN TACK TILL ER för att ni gjorde min dag så fantastisk… Älskar Er.. ♥

Presenter fick jag oxå.. En jättefin klocka…

En William Gregor klocka.. I titan, så denna fina klockan tål jag..

TACK min lilla ÄLSKLING… Du är underbar.. ♥

Så glad jag är att jag äntligen har en klocka som jag tål…

Frida & Fredde hade fixat present kort.. Det gillar jag att få… Nu ska här handlas…

Tack underbara barn.. ♥

Som sagt så är det ju fredag i dag… Jag har bilat till jobbet den sista tiden, bara för att jag har tid hos sjukgymnasten.. Men det var inte det jag skulle säga.. Jag skulle bara gnälla på alla dessa bönder som håller på med sin skörd… Ja skörda måste dom ju… Men varför måste dom vara ute på vägarna och köra på morgonen när man ska till jobbet..????  En morgon så körde jag nästan hela vägen till Kristianstad (2,5 mil) i 32 km… Det var alltså köer på en massa kilometer efter detta ekipaget… Detta ekipaget var en gammal traktor med 3 vagnar och på våra 2 – 1 vägar så är det minsann inte många som hinner köra om… En del av dom som ska köra om dom segar sig förbi i 40 km, det känns som om dom gör detta bara för att jävlas med resten av gänget som ligger bakom… Nej, låt traktorerna stå på morgonen mellan 6,30 – 8,00… Då hinner dom flesta till jobbet i lugn och ro…

Är det någon som håller med, eller är jag ensam om att bli frustrerad av detta..???

 

 

 

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes