Skottdagen & Räksås…

Posted by admin on 29 februari, 2012 in Okategoriserade |

Tisdag i dag… Varmt och sköt väder har vi.. Åhh, nu vill man bara hänga undan vinterjackan och fram med vårjackan…

I går hann jag inte med bloggen… Stefan och jag for iväg efter jobbet och skulle köpa färg till hallen.. Vi hade bestämt oss för 2 sorters grå, mörkare grå nertill och lite ljusare uppe… Jag hade nog i huvudet att… Tja… Vi tar 2 burkar och sen kör vi hem och målar… Men herregud… Det var ju hur många gråa färger som… Den ena gick i rött, nästa i grönt och en i blått…. Ja ni hör ju hur jobbigt det blev… Det slutade med att vi tog 2 provburkar med oss hem… :)

Väl hemma så började vi prov måla… Wow, säger jag bara.. Ja bilder kommer när det börjar att bli klart… Det är mycket som ska göras än..

Efer jobbet i dag så åkte jag ner till skeppet och hälsade på… Kul att träffa er ALLA..♥

Middagen i dag blev räk och kräft sås med bandspagetti… Snabbt och lätt men gott som bara den…

I dag är det skottdagen… Jag vill passa på att säga till min lilla Älskling att ”JAG ÄLSKAR DIG” ♥

Vill ge er en historia, jag tror att ni har läst den innan.. Men jag gillar den.. :)

Den 86-åriga lilla damen satt i tingsrätten och advokaten bad henne berätta vad som hände kvällen den 1 april. -Jag satt på verandan när den unge grannen satte sig bredvid. -Vad hände då? sa advokaten. -Han sa att han gillade äldre kvinnor och att jag var sexig, han smekte mig på låret. -Hindrade ni honom? -Nej, ingen har rört mig sen Albert dog för 30 år sen, det var skönt. -Och sen då? -Han smekte mina bröst. -Stoppade ni honom? -Nej, jag blev alldeles het, har inte känt så på evigheter. -Vad hände sen? -Jag la mig ner o sa, ta mig unge man, ta mig. -Nå, tog han er? -I helvete heller!! Han bara skrek: APRIL APRIL!!! O de va då ja sköt den jäveln..

 

 

 

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes