Ghostrider & Jag….

Posted by admin on 25 februari, 2012 in Okategoriserade |

Då var det Lördag i dag.. Storm och ruggigt väder har vi här… Fast det är ju bra att det blåser för då torkar det upp på marken, det är skönt.. Ni vet Tintin drar ju in halva gräsmattan (jorden) varje gång han är ute..

Ja mina söta vänner… Jag skrev inget i går.. Men jag var inte på något bra humör… Mådde som en ”liten” skit kan man ju säga… Jag hade så ont i hjärtat… Även kallat ångest…

Ni vet.. Jag skulle besiktiga bilen i går morse.. Visst, det borde jag ju hinna innan jag började jobba klockan 8.00.. Så jag var ute på carspect kvart över 7.. Visst brukar det gå fort när dom besiktigar… Men denna lilla gubben han tog verkligen tid på sig… Så 7.50 dundrade jag vidare mot jobbet… Bråttom bråttom… Vad händer då tror ni… Jo jag med min förbannade tur drar på ”lite” för mycket… Jag ser bara en gubbe som står och skjuter mot mig… Sen rusar han rakt ut i gatan och viftar så jag trodde han skulle lyfta… Det var bara till och stanna och hoppa ut ur bilen.. Han slängde upp kameran i ansiktet på mig och där stod så fint.. 65 km…

Jag hade dundrat rakt in i en fartkontroll….

Jaha… Alltså… Här står jag.. Bråttom till jobbet och så ska ni stå här och förstöra dagen…Det är jag och Ghostrider som kör snabbt…

Denna rally turen slutade på 2400.-  *suck* Fy.. Det var därför jag hade så ont i hjärtat… Det är förbannat sura pengar…

Japp… Bara till och ringa till mitt lilla hjärta… När han svarade så säger jag… -Hej Älskling.!!   Ja, jag vet inte om jag kan prata utan att börja tjuta… Men bilen gick igenom… Där bröt jag… Jag har åkt dit för fortkörning igen… -Åhh… Din lilla blyfot… Hör jag bara… Visst är han bara för söt… Jag Älskar Ju Denna Mannen… ♥

Vi var inne hos syster yster i går…Vi gick ner på Romantica och tog varsin pizza.. Trevligt som vanligt…  Tack Anki & Martin för en trevlig kväll….. Gott som attan och skönt att skingra tankarna på något annat…

Tintin han provade min lilla Älgmössa…

Jag tycker han är fin.. Men han gillade nog inte den lika mycket…

Nu ligger han och kollar på TV med sin lilla Nalle…

Han är så gosig denna gossen…

 

 

 

 

 

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes