Kattjouren & Kalkon…

Posted by admin on 22 februari, 2012 in Okategoriserade |

Onsdag i dag.. Just nu är det regn och blåst ute.. Inget skönt att var ute i detta rusk, tycker jag.. Men jag vet en som inte håller med mig riktigt.. Ja, Stefan håller med mig men inte Tintin.. Han kan vara ute i alla väder…

Han är SÅ duktig.. Lite mera lydnads träning i dag… Han skötte sig exemplariskt… Duktig liten kille är han… ♥

Middag i dag blev kalkon kassler som tillagades  i ugnen med sötstark sås och grädde… Ris och grönsaker till det… Gott gott…

Jag satt och kollade på kattjouren…  Där stod det om en katt som dom var tvungna att operera.. Kira är en knappt fyra månader liten kattunge som redan farit så illa. En hård smäll, kanske en spark, har orsakat ett mellangärdesbråck som måste åtgärdas med en omedelbar och avancerad operation. Den kostar 14000 kr. Dom lyckades samla in pengar så hon opererades i dag.. Men operationen var mer komplicerad är dom trodde… En del av Kiras lever låg i hjärtat, så det hela var väldigt komplicerat. Nu hoppas vi alla att denna tappra lilla tös återhämtar sig fint. ♥

Håll tummarna… Jag blir så ledsen när jag läser och ser djur som far illa… Ja, även människor som far illa.. Det gör så ont i hjärtat…

Man önskar att man kunde ta hand om alla djur som behöver hjälp..

Läste även om en annan katt…

NÖDROP för ledsna Malcom som ingen vill ha. Fina ebenholsfärgade Malcolm är lite blyg efter att ha levt ett liv som hemlös oönskad & jagad av människor som ville köra bort honom.
Trots alla de dåliga upplevelserna är han en otroligt mjuk snäll katt med ett ♥ av guld. Han låter sig försiktigt klappas, och pratar på ett kattungesätt trots att han är runt ett år.
Så många andra fina katter får hem, men tyvärr är det ännu ingen som öppnat sin dörr för snälla Malcolm. Vill du hjälpa honom att få sitt första och enda hem hos en familj som blir hans för alltid? Malcolm har så mycket kärlek att ge, bara han får tid på sig att våga… Shalini@Kattjouren.nu, 0708-651633 (sms:a gärna).

Malcolm finns nära Helsingborg. Han är kastrerad, id-märkt & vaccinerad.

Herregud.. Jag var SÅ nära att säga att ta hit katten… Vi håller tummarna även för lilla Malcolm…

En liten historia om Olle får avsluta denna dag…

Olle hade en storebror som varje kväll körde iväg i sin trimmade Amazon. Eftersom Olle var väldigt nyfiken av sig så gömde han sig i baksätet för att få reda på vad storebror gjorde. Han åkte ner till korvkiosken, gick ut en stund, kom tillbaka in i bilen och hade då med sig en flicka. När de hade kört ut på landsbygden så frågade Olles storebror: – “Vill du”? Flickan svarade: – “Nej jag vill inte”.
Olles storebror öppnade dörren till passagerarsidan och sa:
- “Då får du gå hem”. “Jaha“, tänkte Olle; “är det så här det går till”. Nästa dag tog Olle sin trehjuling till sandlådan, efter en stund hade han fått tag på en flicka som ville följa med på flaket. Han körde en bra bit från sandlådan, sen vände han sig om och sa:
- “Vill du“? Flickan svarade: – “Jaaa!! Jag vill“! Olle funderade en stund, men till slut sa han: – “Då ska du nog ta trehjulingen, så går jag hem”.

 

 

 

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes