Det okända & Våren…

Posted by admin on 20 februari, 2012 in Okategoriserade |

Måndag i dag.. Våren är fortfarande kvar.. Håller alla tummarna för att den ska stanna riktigt länge.. Men det kommer säkert någon liten vinter knäpp till… Den här lilla kanaljen han sjunger så vacker för oss…

Sen mitt i allt så dyker den här skatan upp som sjunger hellre än bra…

Nu har jag börjat städa undan lite på min dator.. Tjo.. Vad full den är på bilder.. Men som tur är så fick jag ju en hårddisk av min lilla Älskling i julklapp, han visste då verkligen vad jag behövde, så jag har börjat att flytta över bilderna dit.. Men ack vad många jag har…

Lilla Pante han har börjat och hosta lite om nätterna… Det ogillar vi..

Jag avskyr när djuren blir sjuka, dom kan ju inte berätta vad som är fel..

Den här lilla kanaljen har är pigg som bara den…

Snart så fyller han 1 år.. Då måste jag göra ett litet foto kollage från hela hans första år..

Nu är det dag för ”Det okända” Ett program som jag gillar…

Är det någon som tror på det..???   Jag gör.. :)

Copyright © 1997-2018 Marias Nya Blogg All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.8.3 theme from BuyNowShop.com.

Effects Plugin made by Free Wordpress Themes